dVA.rs
Vaša korpa

Način plaćanja

Online kupovina

Uputstvo za plaćanje karticom

Prilikom online plaćanja karticom neophodne je da unesete broj Vaše kartice, zatim datum njenog isteka (važenja) i CVC2/CVV2 broj koji se nalazi na poleđini kartice kako je predstavljeno primerom na slici ispod.

Sigurnost transakcije

Prilikom odabira online plaćanja karticom bićete preusmereni na zaštićenu i sigurnu stranicu banke Intese (primer slika ispod). Dalji proces plaánja preuzima banka, a podaci sa Vaše platne kartice nama nisu dostupni.

Pouzećem - kurirskom službom

Robu možete platiti i pouzećem, gotovinski po prijemu na kućnu adresu. Nakon provere narudžbine roba će Vam biti poslata kurirskom službom koju će te platiti kuriru po prijemu. Za porudžbine u iznosu većem od 3000 dinara i manje od 10 kg isporuka robe je besplatna na teritoriji cele Srbije. Za porudžbine u vrednosti manjim od 3000 dinara, cena isporuke je po cenovniku kurirske službe.

Nalog za prenos, uplatnica, mobilni prenos

Uplatu možete izvršiti u bilo kojoj banci ili pošti putem uplatnice-naloga za prenos. Ukoliko ste korisnik elektronskog bankarstva (e-banking- a), uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Podatke koje je potrebno navesti na nalogu za prenos dobijate putem e-maila od strane naših komercijalista neposredno nakon potvrde narudžbine.
Primer uplatnice:
Kupovina u prodavnici

Platnim i kreditnim karticama svih banaka

Dva.rs je na svim prodajnim mestima opremljen POS terminalima za prihvatanje plaćanja svim platnim i kreditnim karticama, pri čemu su cene iste kao i za gotovinu, s tim da za plaćanje kreditnim karticama na rate Vaša banka zaračunava određenu kamatu.

Intesa Frendi - do 12 meseci bez kamate

Pored standardnih pogodnosti koje su namenjene korisnicima kreditnih kartica, Intesa Frendi kreditnim programom je omogućeno:

· Otplata do 12 meečnih rata

· Plaćanje na rate bez kamate u sva 4 prodajna mesta

· Odloženo plaćanje bez kamate

· Plaćanje kroz model revolving kredita

· Transakcija se deli na jednake rate

Gotovina

Sve cene na sajtu su izražene za kupovinu u gotovini u našim maloprodajnim objektima sa uračunatim popustom i PDV-om. Iste cene važe i za virmansko plaćanje uplatnicom za pravna lica.

Čekovi

Robu možete kupiti u svim našim maloprodajnim objektima i putem čekova. Kupovinu odobravamo do 12 mesečnih rata.